Villa Englischer Garten

In this project, we basically transformed the whole ’90s-style house into a modern home. We converted the wide staircase in the living room into a large, cosy couch to support the existing flowing and open room concept. Additionally, we crafted a stylish TV corner, a practical office room, and a vibrant dining area with a new kitchen.

Villa Englischer Garten

Design of customised carpentry installations including kitchen redesign and furniture fittings

  • Client: Private
  • Living space: approx. 400m2
  • Completion: in progress
  • Commissioning: Work phases 1-8
  • Location: Munich

Let’s talk.

Got an idea, suggestion, or a dream project? We’re here to listen! At Doppel-C, every message is a step toward innovation. Reach out to us for any collaboration or order. Let’s turn your thoughts into reality. Your journey starts with a simple email. Let’s make something amazing together!